Stralende positieve vrouw hoopt bruisend mannenkoppel / co-ouders te vinden

Jaren geleden heb ik een tegeltje gemaakt met de tekst ‘Waar gedroomd wordt, wordt geleefd.” Het staat voor mij voor de kracht van durven dromen, je wensen kenbaar maken en het lef te doen wat gelukkig maakt.
Stiekem vind ik liever, in plaats van te zoeken, maar ik mag graag deze eerste stap zetten om de vaders van mijn kind / kinderen te vinden. Een eerste stap zetten voelt al goed.

Ik ben 37 jaar en -zoals ik vaker zeg- gek op het leven. Daar is niks aan gelogen. Ik kijk naar wat er wel is i.p.v wat er niets is. Dan zie ik mijn lieve vrienden, mijn ouders en zusje, mijn plezier in kleine dingen en sporten, het genieten van avontuur, mijn geluk in geven i.p.v alleen willen krijgen. En nog zoveel meer. Vanaf dat ik 5 jaar ben heb ik het al over ‘ als ik later moeder ben…’. Ik ben mijn zeer bewust van de verantwoordelijkheid, wat het van mij als ouder kan vragen, van een relatie, van mijn omgeving en uiteraard wat ik een kind gun en mee wil geven. Ik heb van weinig tot niks spijt, zo ook niet van de partners met wie ik het onderwerp ‘kinderen’ wel besprak maar dit nooit verzilverd is. Ik ben 37 jaar en momenteel in de fase van eicellen invriezen, een heel spannend proces.
Ik flirt al 1.5 jaar met het idee van co – ouderschap maar durfde het niet te plaatsen hier, ik vind het een heel precair proces… juist/ook voor de 2 mannen aan de andere kant van de nu nog tafel. Ik wil het graag goed en weloverwogen doen, en dat punt is nu.

Ik zie co – ouderschap niet voor mij in cijfers of verdelingen. Ik zie co – ouderschap voor mij als 3 goede vrienden met eenzelfde wens die met elkaar na fases van kennismaken, ontdekken en op avontuur gaan besluiten er voor te gaan, met alle liefde voor elkaar en het kind. Wellicht dat dat het meest in de buurt komt van een 60/60 verdeling? Ik vind het belangrijk eerst te weten wie mijn toekomstige vrienden en co – ouders zijn voordat ik zo een grote stap zet. Ik ga er echter vanuit dat dat voor jullie ook belangrijk is, mochten jullie erbij zitten 🙂

Ik vind lachen en humor in een ‘co – ouder-gezin’ niet te missen, vrolijkheid geeft het leven immers kleur. Door mijn eerdere werk als hulpverlener in de jeugdzorg en aanverwante settingen en ervaringen ben ik gewend om echtheid te tonen, te reflecteren en vooral de mens te zien. Ik vind weinig gek en veel is bespreekbaar.

Na een gesprek over co -ouderschap met mijn vader concludeerden we: het gaat helemaal om wie deze 2 leuke mannen zijn en niet om het kost wat kost vormgeven van deze wens. Het klopt of het klopt niet. En ja… laat nou net dat zich niet makkelijk in woorden vangen. Ik ben oprecht heel benieuwd hoe dat voor jullie is! ?!

– Woonachtig in Amsterdam Oud – Zuid. Mijn sterke voorkeur gaat dan ook uit naar een stel dat ook in Amsterdam woont.

Ik ben heel benieuwd of en wie er gaan reageren en natuurlijk wie jullie zijn! Uiteraard reageer ik op elke reactie.
Dank alvast voor jullie eventuele openheid.

Vrolijke vibes,

S.

Stralende positieve vrouw hoopt bruisend mannenkoppel / co-ouders te vinden
Naam Jasmijn
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Stralende positieve vrouw hoopt bruisend mannenkoppel / co-ouders te vinden

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven