Stel wensmoeders gezocht

8 november 2019
NaamGeorge
Ik benHetero man alleen
Ik zoekVrouwenstel
Mijn wensDonor plus
RegioRandstad, Antwerpen
ProvincieNoord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Antwerpen
Reageren via0623720602georges@email.com
 799x bezocht sinds 8 november 2019

Oproep

Stel wensmoeders gezocht

Hallo lieve wensmoeders,

Ik ben een gezonde 45-jarige (hetero) man met een HBO-opleiding op gebied van Muziektheater en een goede baan die veel tijd in beslag neemt. k heb altijd al een kinderwens gehad. Helaas is het mij tot op heden niet gelukt om die te realiseren.

Ik ben een professionele internationale film- en toneelacteur en in die hoedanigheid ben ik (ook op dit moment) veel buiten Nederland aan het filmen / optreden. Dit houdt in dat ik, hoe graag ik het ook zou willen, niet aan alle verplichtingen, die bijvoorbeeld het Co-Ouderschap met zich meebrengt, zou kunnen voldoen omdat ik een flink deel van de tijd niet in Nederland ben. Toch wil ik heel graag zoveel mogelijk aanwezig zijn in het leven van mijn kind. Ik begrijp als geen ander dat hier goede vaste afspraken over gemaakt moeten worden en uiteraard zal ik deze afspraken nakomen en mijn verantwoordelijkheid als goede vader nemen, dit met de wetenschap dat het kind met veel liefde, (= dubbel zoveel van twee Mama’s), toezicht en aandacht in een volledig en gelukkig gezin opgroeit. Dat zou voor mij echt ideaal zijn!

Op dit moment ben ik me nog aan het oriënteren, maar gezien mijn dagelijkse leven lijkt het mij dat Donor+ het beste bij mij past. Ik sta open voor al jullie voorstellen en voorwaarden en ik ben bereid om deze in een persoonlijk gesprek met jullie te bespreken op het moment wanneer het jullie uitkomt!

Hoop van jullie te horen!

Groetjes

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>