Sportief vrouwenstel zoekt leuke donor (+)

Wij zijn L en R. L (32) werkt in de zorg en en R (33) werkt in de ICT. We zijn 11 jaar samen. Beide zijn we sportief en zwemmen graag, zowel in binnen als buitenland.

Afgelopen jaar zijn we verhuisd naar ons droomhuis en nu is het tijd voor de volgende stap.

We zoeken een donor (+) die open staat om 2 keer succesvol te doneren.
Qua donor zijn we flexibel, we zouden het leuk vinden als onze kinderen weten wie hun donor is. Maar we verwachten geen vaderrol. Als de donor een rol in het leven van de kinderen zou willen spelen staan we daarvoor open. Denk aan langskomen op verjaardagen, een dag naar de dierentuin, een weekendje weg etc.

We vinden het belangrijk om een goede klik te hebben met de donor. En willen dan ook de tijd nemen om jou te leren kennen.

Denk jij dat jij een goede match bent met ons of heb je meer vragen stuur gerust een berichtje!

Sportief vrouwenstel zoekt leuke donor (+)
Naam Lin & Roos
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Provincie Noord-Holland

Oproep

Sportief vrouwenstel zoekt leuke donor (+)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven