Spontane Amsterdamse dame opzoek naar een fijn Homostel (of Donor+)

Dag wensvaders,

Wat leuk dat jullie dit bericht lezen!

Ik ben een single, hetero dame van 38, die geniet van het leven. Een geboren en getogen Amsterdammer, werk voor deze mooie stad, waar ik oh zo trots op ben.

Sinds mijn nichtje is geboren (kind van mijn broer) weet ik het zeker: ik wil mama worden! Dat is mijn grootste wens.

De meeste vrienden om mij heen hebben al kinderen, en ben dan ook een graag geziene tante op feesten en partijen. Heb een warme persoonlijkheid, ben zorgzaam en heb veel liefde te geven.

Al enige tijd date ik met hetero mannen, maar de prins op het witte paard is afgelopen jaren nog niet voorbijgekomen. Denk dat hij op een schildpad rijdt……. En de tijd tikt door.
Wil mijn leven hier niet op af laten hangen, neem het heft in eigen handen, en ben dus opzoek naar een leuk homostel dat openstaat voor co-ouderschap, waarbij er een basis is van vriendschap. Een kindje opvoeden met twee, of meerdere, families: wat een rijkdom! Daarom hoop ik ook op een 50-50 of 70-30 verdeling uit te komen.
Maar sta ook open voor andere verdelingen. Daarom staat donor-plus ook bij de opties.

Sinds eind 2022 heb ik een huis kunnen bemachtigen in A’dam, met een extra kamer en een tuin. Dit heb ik gekocht, met oog op de toekomst, dat er een kindje ontvangen kan worden. Het huis is net af en sta na al dat klussen weer ‘open’ om homo koppels te ontmoeten, of Donor+ man, om te kijken of er een ‘klik’ is, om dit soort gesprekken voort te zetten.

Mijn familie (waar ik zeer close mee ben) en friends zijn zeer belangrijk voor mij, ben gek op wine&dine, sport een aantal keren per week maar kan ook genieten van rust zoals een strandwandeling maken of thuis op de bank hangen met een boek. Ben zeer gelukkig met mijn leven nu, maar er ontbreekt nog iets…..

Wekt deze tekst jullie interesse? Dan hoor ik dat graag. Wie weet kunnen we binnenkort een keer kennismaken, met een kop koffie of een wijntje.

p.s. credits voor Meer dan Gewenst. Deze organisatie is zo belangrijk om mensen te koppelen om hun kinderwens te realiseren, zoals wij.

Spontane Amsterdamse dame opzoek naar een fijn Homostel (of Donor+)
Naam Lies
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Spontane Amsterdamse dame opzoek naar een fijn Homostel (of Donor+)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven