Ondernemend en spontaan mannenstel zoekt enthousiaste moeder match!

Hoi, ben jij onze match? Wij zijn 2 spontane en leuke mannen met een kinderwens. In het dagelijks leven werken wij hard aan onze andere droom, ondernemer zijn. We wonen in een authentieke woning in een natuurlijke omgeving welke we zelf hebben gerestaureerd met veel buitenruimte voor een optimale work life balance. Naast toekomst bouwen door hard te werken, genieten wij ook graag van het leven. We zien graag wat van de wereld en zijn actief om in prive leuke dingen te ondernemen. We zoeken een leuke meid die van aanpakken weet en ook een kinderwens heeft. Wij houden van normen en waarden en een warm gezinsverband. Anderzijds zijn wij ook erg vooruitstrevend en met leuke innovatieve dingen bezig. Graag willen we jou ook leren kennen op onze ontdekkingsreis en het vinden van de unieke match!

Ondernemend en spontaan mannenstel zoekt enthousiaste moeder match!
Naam Sander
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam, Breda, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven
Provincie Noord-Brabant, Noord-Holland

Oproep

Ondernemend en spontaan mannenstel zoekt enthousiaste moeder match!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven