Spermadonor gezocht

30 september 2019
Naamwensmoeder...
Ik benLesbische vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wensDonor
ProvincieNoord-Brabant, Zuid-Holland
Reageren viawensmoederkinderwens@gmail.com
 973x bezocht sinds 30 september 2019

Oproep

Spermadonor gezocht

Beste mannen,

Allereerst bedankt dat je de moeite wil nemen om mijn oproep te lezen.

Ik ben een single vrouw van 30 jaar ik val op vrouwen en mijn grootste wens is om moeder te worden.

Zolang ik me kan herinneren wil ik al moeder worden en vindt het dan ook superleuk om met kinderen bezig te zijn en ze te vermaken. Ik moet zeggen ik voel me dan ook al op en top moeder alleen nog zonder kind. Ook weet ik eigenlijk al heel lang dat ik niet op mannen val. Ik ben daar pas rond mijn 20e denk ik ongeveer voor uitgekomen. Dit komt eigenlijk ook wel een beetje omdat ik dit altijd verdrongen heb omdat ik dacht nee joh dat denk je maar, straks vindt je een man en ga je daarmee samen wonen. Maar niets was minder waar want ik heb me nooit aangetrokken gevoeld tot een man. Het is leuk om met een man bevriend te zijn maar daar houdt het voor mij dan ook mee op.

Hier heb ik toch even voor moeten slikken om dit het ideaalplaatje van een man en een vrouw samen te laten varen. Want laten we nou eerlijk wezen wat is er nu makkelijker als je levenspartner een man is en je daarmee samen aan kinderen begint. Mits je natuurlijk beide gezond bent want voor de hetero-stellen waarbij zwanger worden niet vanzelf gaat dat is natuurlijk ook verschrikkelijk.

Dus daar ging ik… vol goede moed aan de slag met mijn zoektocht naar een vrouw waar ik de rest van mijn leven mee wil delen. Tinder, e-matching, lexa en ga zo nog maar even door. Zelfs een datingbureau heb ik ingeschakeld. Nou als ik iemand een advies mag geven een datingbureau doe dat maar niet. Dit is in mijn ogen pure geldtrekkerij ik zou elke maand in ieder geval 1 match krijgen en zelfs dat gebeurde niet. En dan de datingssites….. fake profielen, mannen die toch proberen en mensen die op zoek zijn naar een derde persoon voor een trio nou ik niet dus.
Ik zeg eerlijk ik ben echt wel leuke vrouwen tegengekomen daar waarvan ik dacht daar wil ik wel eens een beschuitje mee eten als dan geen fake profiel was. Mijn probleem is alleen dat ik er niet goed in ben om mijn woorden en gevoel uit te drukken op papier. Maar dat als ik de persoon voor me zie staan en kan zien en horen hoe zij is en dat ik kan laten zien wie ik ben dat dit mij veel beter past. Je kan niet verliefd worden op een foto en je kan niet verliefd worden op een geslacht, je wordt verliefd op een persoon en niet alleen op hoe zij eruit ziet. Want hoe doe je dat? Iemand aan je binden op papier?? (Ik hoop dus ook dat mijn eventuele toekomstige donor hier doorheen prikt en me ooit een keer gaat ontmoeten.)

Dus als dat dan niet lukt. Tsjaah…. dan moet je zorgen dat je iemand ontmoet in je dagelijkse leven. Maar nu zeg ik eerlijk, ik heb lef maar helaas niet in de liefde. Moet ik dan zomaar op een vrouw aflopen???….. en ik weet niet eens of ze wel op vrouwen valt! Dus dat maakt het allemaal wat moeilijker waarop ik na ging zitten denken. Waarom ben ik eigenlijk zo krampachtig naar een partner op zoek? Ik wil een KIND en een kind kan niet alleen dacht ik. Een man ging het in ieder geval niet worden dus dacht ik dan maar samen met een vrouw. Maar die bleek helaas ook niet zo eenvoudig gevonden. Toen was ik het zat. Ik kon het klapperen van mijn eierstokken niet langer negeren. Helemaal niet als uiteindelijk al de mensen om je heen al kinderen hebben of zwanger zijn. Dus ik neem het heft in eigen handen en ga niet langer wachten tot ik de ware tegenkom. Ik weiger om mijn allergrootste wens op te geven! En ik ga ervoor ALLEEN!

Maar ja wordt er dan gezegd ‘je hebt toch nog tijd, je bent pas 30’. Ja dat klopt maar vanaf je 35 verminderd je vruchtbaarheid en wat als ik nu problemen krijg om zwanger te raken omdat er lichamelijk bij mij iets niet goed zit? En wat als ik nou dan alsnog geen partner heb gevonden, één die bij me weg gaat of mijn partner komt te overlijden. Dan zit ik alsnog met hetzelfde probleem en wordt het hoe ouder ik wordt alleen maar moeilijker om dan nog zwanger te raken. Allemaal dingen waarvan ik het niet zeker weet hoe het gaat lopen. Het enige dat ik wel zeker weet is dat ik moeder wil worden.

Vervolgens ben ik onder behandeling gekomen bij een kliniek waar ik al een aantal IUI behandelingen heb gehad. Op dit moment heb ik net mijn 4e poging gehad en ben ik in afwachting of deze is gelukt. Is deze poging niet gelukt dan heb ik nog 1 rietje. Maarrr mijn budget is volledig op en ik kan niet bezig blijven. Dus als mijn rietjes op zijn moet ik mijn wens even in ieder geval voor een jaar op ze zijlijn plaatsen. Tenminste dat dacht ik tot ik hoorde van deze site. En hoop hier dus een donor te vinden voor als het niet lukt met het rietje dat ik nog heb. Misschien een beetje voorbarig dat ik nu al een oproep plaats maar ik ga ervan uit dat een donor niet zomaar gevonden is. Maar ik hoop dat er donoren zijn die mits het niet gelukt is (dit weet ik half november) alsnog bereidt zijn dan om mij te willen helpen.

Ik ben van plan om mijn kind alleen op te voeden maar het zou leuk zijn als mijn kind graag wil weten wie de donor is dat dat dan kan. En wellicht misschien ook een paar keer per jaar contact. Afhankelijk van wat mijn kind en de donor wil.

Ik kijk er naar uit om wat van jullie te horen!

Groetjes een wensmoeder

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>