Sociale, betrouwbare, gezellige donor(+/co?) gezocht

Met gezonde spanning plaatsen we eindelijk deze oproep. Wat een bijzonder idee dat deze nu gelezen wordt!

Wij zijn Amber (30) en Veronique (29). Beiden geboren in Amsterdam en gelukkig hebben we nog steeds genoeg reden om hier te blijven wonen!

Wij zijn een sociaal, ondernemend stel dat er veel plezier uit haalt op pad te gaan met onze families en gezellige evenementen neer te zetten voor vrienden. Dit wisselen we graag af met ontspanning, thuis een taartje bakken, naar de sauna en we zijn vaak in het theater te vinden.

Beiden hebben wij een pedagogische achtergrond en werken 32 uur. Amber werkt als pedagogisch coach en Veronique als projectmanager bij een maatschappelijke organisatie.
Wat ons vooral bindt is een gezamenlijke liefde voor lekker eten. Samen zijn we altijd op zoek naar lekkere recepten en gezellige plekken om vrije tijd door te brengen. Allebei zijn we op onze eigen manier sportief. Amber loopt het liefst elke ochtend vroeg een hardloopronde. Vero voetbalt elke zondag met haar vriendenteam, waarbij ze stiekem altijd verrassend veel doelpunten weet te maken.

Na eindeloze logeerpartijtjes van alle baby’s en kinderen in onze nabije omgeving hopen we in de nabije toekomst zelf een eigen kindje groot te mogen brengen!

Het liefst ontmoeten wij iemand die erachter staat dat we vanaf het begin open communiceren wie de donor is. Vanuit het kind vinden wij het belangrijk dat er een mogelijkheid is voor contact. De invulling hiervan stemmen we graag met de donor af.
Zelf denken wij een goede match te zijn met iemand die positief en sociaal ingesteld is. Betrouwbaarheid en een wederzijdse klik zien wij binnen dit traject als de basis. Natuurlijk zijn wij ontzettend nieuwsgierig naar het verhaal van degene die zich in het bovenstaande herkent. Wij zijn heel benieuwd wat voor ontmoetingen deze oproep met zich mee zal brengen. Graag gaan we onder het genot van een drankje in gesprek over de verdere invulling en wensen, van ons en een derde partij!

Graag ontvangen we een berichtje als je denkt dat onze toekomstwensen bij elkaar passen!

Veel liefs, Amber en Vero

Sociale, betrouwbare, gezellige donor(+/co?) gezocht
Naam Amber & Veronique
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Sociale, betrouwbare, gezellige donor(+/co?) gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven