Single wensmoeder uit Haarlem zoekt donor(+)

16 september 2019
NaamGerda
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Mijn wensDonor, Donor plus
RegioAmsterdam, Haarlem
ProvincieNoord-Holland, Zuid-Holland
Reageren viagerda.76@hotmail.com
 985x bezocht sinds 16 september 2019

Oproep

Single wensmoeder uit Haarlem zoekt donor(+)

Hallo, fijn dat je mijn oproep leest. Ik ben single, 43 jaar, gezond, HBO, heb m´n zaken op orde, maar mis al geruime tijd een kindje in mijn leven. Als leerkracht, oppas en vanuit mijn ondersteuning op scholen in het buitenland werk ik al mijn hele leven met kinderen. Wat zou het me gelukkig maken om het geluk dat ik in mijn werk met kinderen vind ook thuis te mogen ervaren.
Over invulling van het donorschap zou ik graag met jou van gedachten wisselen. Natuurlijk zou het kindje de mogelijkheid moeten krijgen om jou, op latere leeftijd, te leren kennen. Hoe actief jouw rol verder zal zijn, is bespreekbaar. Het belang van het kind staat daarin voor mij voorop. Onze afspraken leggen we vast in een contract.
Mijn voorkeur gaat verder uit naar KI, thuis of evt. op locatie.
Belangrijk voor start zijn een recente gezondheidsverklaring mbt erfelijkheidsaandoeningen en geslachtsziekten en een recent afgenomen vruchtbaarheidsonderzoek. Zelf heb ik deze onderzoeksresultaten uiteraard ook klaar liggen.
Kernwoorden die mij typeren zijn liefdevol, zorgend, actief, doorzetter, positief, eigenwijs, open, direct, empathisch, structuur, respectvol.
Ik ben op zoek naar een donor met een hoge vruchtbaarheid die 2 of 3x p/mnd kan doneren, die in omgeving Haarlem woont, die zijn rol als donor serieus neemt en zijn motivatie tot doneren kan benoemen. Ook vind ik het belangrijk dat je voor één doneertraject tegelijk kiest.
Ik ben erg benieuwd naar je reactie en motivatie. Graag hoor ik van je.

Groetjes, wensmoeder

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>