Single vrouw met kinderwens zoekt Donor (+)

Hallo potentiële donor!

Ik ben een alleenstaande vrouw van 37 met een grote kinderwens. Helaas loopt het in het leven niet altijd zoals je had verwacht dus daarom wil ik nu toch proberen om mijn droom van het moederschap op een andere manier in vervulling te laten gaan. Ik heb een leuke uitdagende baan in Amsterdam en hou van gezellig etentjes en borrels met vrienden.

Ik heb een stabiel leven en mijn zaakjes goed op orde. Veel lieve vrienden en familie om mij heen die mij steunen in mijn besluit om proberen een kindje te krijgen met een donor.

Single vrouw met kinderwens zoekt Donor (+)
Naam Joanne
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus
Regio Amsterdam, Arnhem, Ede, Utrecht, Veenendaal
Provincie Gelderland, Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Single vrouw met kinderwens zoekt Donor (+)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven