Single vrouw heeft kinderwens

Hoi,

Ik ben een vrouw van 38 jaar, woon in Arnhem en heb een kinderwens.

Graag kom ik in contact met iemand die ook een kinderwens heeft en dit samen met mij te doen. Het maakt mij niet uit in welke vorm de constructie is; co-ouder, donor + of alleen donor.

Ik zou het wel op prijs stellen als je kan aantonen dat je gezond bent en ik zou ook graag een notarieel donorcontract willen opstellen.

Mocht je interesse hebben, dan is het misschien leuk om binnenkort elkaar te spreken :-).

Groet.
Teddy

Single vrouw heeft kinderwens
Naam teddy
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Mijn wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Arnhem
Provincie Gelderland

Oproep

Single vrouw heeft kinderwens

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven