Single homoman (34) zoekt co-ouder voor meerdere kinderen op 50/50 basis in Amsterdam, Utrecht of Amersfoort

Hi andere wensouder!

Mijn naam is Nick en ik ben een single homoman van 34, woonachtig in Amsterdam. Ik heb al lang een kinderwens en het liefst zou ik twee of meer kinderen krijgen met dezelfde co-couder. Het lijkt mij belangrijk bij elkaar in de buurt te wonen. Ik vind Amsterdam fijn, maar ben ben ook bereid te verhuizen naar Utrecht of Amersfoort.

Voor mij is gelijkwaardigheid belangrijk in relatie tot de andere co-ouder en in relatie tot het kind. Voor mij betekent dat co-ouderschap op 50/50 basis (of 60/60 waarbij je ook samen leuke dingen onderneemt). En er moet natuurlijk een klik zijn tussen ons, ruimte voor luchtigheid en humor, maar vanzelfsprekend ook ruimte om kwetsbaar te mogen zijn en gevoelens te uiten. In openheid en eerlijkheid goede afspraken kunnen maken en erop vertrouwen dat die worden nageleefd.

Ik werk als advocaat op een klein kantoor (werkdruk valt alles mee), ben sportief, doe aan yoga en eet bewust (ook pizza en ijsjes, maar vooral veel groente en andere onbewerkte producten).

Lijkt het je leuk kennis te maken? Neem dan vooral contact met me op.

Groetjes,

Nick

Single homoman (34) zoekt co-ouder voor meerdere kinderen op 50/50 basis in Amsterdam, Utrecht of Amersfoort
Naam Nick
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amersfoort, Amsterdam, Utrecht
Provincie Gelderland, Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Single homoman (34) zoekt co-ouder voor meerdere kinderen op 50/50 basis in Amsterdam, Utrecht of Amersfoort

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven