Single Gay Guy Looking to be a father! Coparenting

Hello,

I am a gay guy living in Amsterdam. Originally from Lebanon. My dream is to become a father and Coparent with another girl or lesbian couple.
I love kids!!
I live in an apartment with 3 cats 🐱
Please reach out to me and reply to my message if you would like to discuss it.

Single Gay Guy Looking to be a father! Coparenting
Naam Joey
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Single Gay Guy Looking to be a father! Coparenting

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven