Samen liefde geven & delen: mannenstel gezocht voor kinderwens

Het mooiste en fijnste gevoel dat je kan ontvangen is liefde. Liefde van een kind is in mijn optiek super puur.
Een kinderwens die steeds meer naar de oppervlakte komt wil ik graag in vervulling brengen met een liefdevol mannenkoppel die ook open staat voor een mooie vriendschappelijke relatie.

Ik ben een vrouw van 34 jaar en heb een heel mooi leven. Een familie waar ik veel om geef, een sociaal netwerk waar ik veel tijd mee door breng en een hele toffe baan als Operationeel Manager bij een marketingbureau. Woonachtig in het altijd gezellige Eindhoven maar veel vrienden en familie wonen in Limburg.

Energiek, optimistisch en geïnteresseerd in nieuwe dingen ontdekken. Een foodlover die graag voor andere kookt. In een notendop wie ik ben.

Het is voor mij belangrijk om elkaar goed te leren kennen voordat we aan een liefdevol project beginnen. Voor mij is een klik samen heel belangrijk. Bij een goede klik zijn constructies te bespreken.

Lijkt het je leuk om in contact te komen? Stuur dat gerust een berichtje. Ben erg benieuwd naar wie jullie zijn.

Samen liefde geven & delen: mannenstel gezocht voor kinderwens
Naam Sanne
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Limburg (NL), Noord-Brabant

Oproep

Samen liefde geven & delen: mannenstel gezocht voor kinderwens

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven