Samen een wondertje. Welke lieve vrouw?

Ik ben een zeer gezonde man van 43 met een sterke kinderwens.
Dit is bij mij alleen mogelijk via een ICSI / IVF behandeling. (even googlen).

Ik ben nu op zoek naar een sterke, lieve en wijze vrouw die eventueel openstaat om dit avontuur aan te gaan. Bijvoorbeeld wanneer er al inmiddels eerdere kinderen zijn voor de vrouw (idealische motief) maar graag in co-ouderschap nog een kindje zou willen krijgen. Of wellicht wanneer ook voor de vrouw een ICSI/IVF alleen tot de mogelijkheden behoort. Of een vrouw die gewoon fantastisch is en dit puur voor mij en haar zou willen doen.

Voor mij een droom, samen een wonder op de wereld.
Ik weet zeker dat bij een “klik” dit een succes gaat worden.

Verder ben ik WO geschoold, blauwe ogen, normaal figuur, ondernemer, etc..
Als je wilt, kan je vrijblijvend reageren voor meer informatie.

Hopelijk tot snel!

Samen een wondertje. Welke lieve vrouw?
Naam Bjorn
Ik ben Hetero man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Samen een wondertje. Welke lieve vrouw?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven