Samen een mooie familie beginnen

Daar gaan we dan! HET berichtje wat al heel wat maanden in mijn notities staat..
Vanaf jongs af aan weet ik dat ik een ding wil, en dat is moeder worden! Geen moedertje spelen, maar moeder zijn!

De “normale” route past blijkbaar niet helemaal bij mij en daarom heb ik besloten een andere, wellicht een veel leukere weg, in te slaan.

Ik ben dan ook op zoek naar een leuk stel om samen met mij deze droom waar te maken. Ik ben een spontane vrouw van 34 en hou van het Bourgondische leven, eten, een wijntje en genieten van het leven met lieve mensen om mij heen. Daarnaast ben ik sportief (om daarna weer te kunnen eten), ietwat chaotisch en denk ik dat ik vloeiend Spaans spreek wanneer ik met een Spaans nummer meezing 😉

Dus zijn jullie een gezellig stel en hebben jullie dezelfde droom? Laten we op date gaan en wie weet vieren wij in de toekomst wel samen de kerst met onze fantastische familie!

Samen een mooie familie beginnen
Naam Roze88
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Zwolle
Provincie Gelderland, Overijssel

Oproep

Samen een mooie familie beginnen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven