Samen een kind opvoeden met co ouderschap

Ik ben een lesbische vrouw van bijna 38 jaar. Door medische redenen kan ik zelf geen kindje dragen. Ik ben op zoek naar co-ouderschap met een vrouw tussen de 25 en 43 jaar die het kindje kan dragen.
Samen gaan we daarna op zoek naar een donor.

Ik kom uit Apeldoorn maar ben niet plaatsgebonden. Heb zelf helaas nog een erg kleine familie. Kom oorspronkelijk zelf uit een dorpje bij Apeldoorn. (Vind het dorpsleven ook heerlijk rustig,zou er naar terug willen).
Ik ben redelijk sportief en ondernemend. Ik doe aan fitness soms en heb vroeger gedanst.(Kizomba en Bachata). En ik werk parttime als gastouder.

Co ouderschap samen met een vrouw die zwanger wil worden .

Groetjes Sharon

Samen een kind opvoeden met co ouderschap
Naam Sharon
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Almelo, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Ede, Hengelo, Hilversum, Lelystad, Nieuwegein, Nijmegen, Utrecht, Veenendaal, Zeist, Zwolle
Provincie Drenthe, Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht

Oproep

Samen een kind opvoeden met co ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven