Rotterdams mannenstel zoekt wensmoeder voor 60/60 co-ouderschap

Wij Tim (40) en Michiel (38) zijn bijna 7 jaar samen en hebben een kinderwens. Ik, Tim ben geboren Rotterdammer met roots in Hong Kong. Sinds 2 jaar werk ik als freelance kapper in een gezellige salon in Rotterdam. Volgens mijn vriend ben ik rustig, zorgzaam, betrouwbaar en creatief.
Michiel is geboren in Gouda en opgegroeid in een dorp dichtbij Rotterdam. Hij heeft groene vingers en is ook graag in de natuur. Als landschapsontwerper heeft hij een grote passie om groene plekken te creëren waar mensen graag verblijven. Michiel is lief, eerlijk, fantasierijk en creatief.
Samen bezoeken we musea, maken we mooie reizen (de Azoren, Japan, maar in Zuid Limburg komen we ook graag), wandelen in het groen en genieten we van lekker eten.

We kiezen bewust voor co-ouderschap, zodat het kindje precies weet waar hij/zij vandaan komt en ook meerdere liefdevolle ouders heeft. In de ideale situatie worden we goede vrienden en doen we regelmatig leuke dingen in familieverband. We wonen nu in Rotterdam, maar staan er zeker voor open om te verhuizen binnen de regio.

De ideale wensmoeder voor ons is een zelfstandige vrouw die positief in het leven staat, een gezonde levensstijl heeft, open kan communiceren en empathisch is. Een kind groot brengen kan uitdagend zijn, maar lijkt ons ook een enorme verrijking.

Stuur een reactie als ons verhaal jou aanspreekt en vertel ook wat over jezelf.

Hopelijk tot snel!

Rotterdams mannenstel zoekt wensmoeder voor 60/60 co-ouderschap
Naam Tim
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Rotterdams mannenstel zoekt wensmoeder voor 60/60 co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven