Regenboog vrouw (34) zoekt wensvader(s) en vriendschap met deze vader(s) in Groningen

2 maart 2020

De titel zegt het al: ik zoek mannen die heel graag een vader willen worden in de vorm van co-ouderschap. Verdeling is bespreekbaar. Mijn droom is om bijvoorbeeld kinderverjaardagen, belangrijke feestdagen en eventueel vakanties samen te doen. Belang van het kind staat voorop en mede daarom is een goede klik en vriendschap gewenst. Ik vind een vaderfiguur (of meerdere) van onschatbare waarde voor het opgroeien van een kind. Net zo belangrijk als een moederfiguur.
Graag woon ik zo dicht mogelijk bij elkaar in de buurt. Praktisch voor kinderopvang en school, maar ook fijn dat in de toekomst het kind (of meer) zelf tussen huizen kan heen- en weren.
Alles is bespreekbaar en wens ik ook te bespreken.

Nog een beetje over mezelf: houd van dansen (Zumba), sociaal diertje, dierenvriend, lekker eten, natuur, multiculti.
Carrière: ben werkzaam als gastouder in een gezin van 4 en daarnaast met baby’s en peuters in de kinderopvang.

NaamHelene
Ik benBiseksuele vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wensCo-ouderschap
RegioGroningen
ProvincieGroningen

Oproep

Regenboog vrouw (34) zoekt wensvader(s) en vriendschap met deze vader(s) in Groningen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>