Pssst…Hé jij daar!

6 juni 2020

´Doet u mij die maar..´ Een peuter met lichtblond haar en blauwe jongen staart ons aan. Zijn kinderogen trekken ons door de foto heen. Bloedgroep O+, nooit gerookt, atletisch gebouwd, studie rechten afgerond… Of het nu Ivar, Sverre of Bjarne is; het klinkt allemaal perfect, té perfect voor ons.

‘Graag een stuk of 6 buisjes Pjötter.’ Het lijkt net de lokale afhaal-eetgelegenheid. Alleen met iets meer wachttijd dan de babi pangang die net te knapperig is geworden.

Het is natuurlijk fijn dat er gespecialiseerde klinieken zijn die mensen kunnen voorzien in hun kinderwens, maar dit traject voelt voor ons niet goed.

In ons ideaalbeeld kent ons kind de vader niet via een vage foto die ergens in Scandinavië is geschoten, maar van regelmatig contact. Een vaderfiguur die niet onbekend wil blijven maar die plezier haalt uit het zien opgroeien van zijn kind. Voor ons is het belangrijk om een kind een liefdevolle en geborgen thuissituatie te bieden. Vandaar dat wij, twee getrouwde dames van begin dertig, op zoek zijn naar iemand of een stel die dit avontuur met ons aan wil gaan.

Wij zijn werkzaam in de duurzame energie en zorgsector. Naast ons werk, dat wij bevlogen en met liefde doen, willen wij graag dingen beleven en herinneringen maken. Bij ‘Had ik maar…’ gaan onze nekharen overeind staan. Het ouderschap staat al een tijd op onze lijst. We hebben vele avonden, onder het genot van een GT, kunnen praten over deze bewuste keuze en hoe wij het voor ons zien. Natuurlijk hebben wij ideeën en voorkeuren betreffende het ouderschap, maar we zijn ook van mening dat andere inzichten verfrissend kunnen zijn en staan daar voor open.

Samen met onze lieve hond, wonen we op een heerlijk plekje in de regio Eindhoven. Doordat wij beiden ‘import’ zijn, komen we ook geregeld in Midden- en Noord-Nederland om vrienden en familie te bezoeken. Wij zijn niet gelimiteerd aan onze eigen regio.

Graag nodigen we dan ook alle Nederlandse en Vlaamse mannen uit om te mailen, als onze korte introductie je aanspreekt!

Zonnige groeten uit Brabant

NaamA&P
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor, Donor Plus, Co-ouderschap, Oriënterend
ProvincieFriesland, Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Pssst…Hé jij daar!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>