Positieve en reislustige vrouw van 25jr zoekt vader(s) voor co-ouderschap in Amsterdam

16 maart 2020

Hoi lieve man(nen),

Ik ben Jo-Ann, 25 jaar en woonachtig in Amsterdam. Ik zal gelijk met de deur in huis vallen, ik ben op dit moment zwanger, ik zit nu in het eerste trimester en ben begin oktober uitgerekend (een weegschaalbaby!). De verwekker is niet in de picture en ook niet geïnteresseerd om dat te zijn. Ik wil graag een vader voor mijn kindje en/of het ouderschap delen met een of meerdere vaders. Daarom ben ik op zoek naar een of twee mannen die samen een vorm van co-ouderschap aan willen gaan en die biologisch ouderschap dus niet noodzakelijk vinden. De vorm is bespreekbaar, voor mij is het belangrijk dat het voor ons beiden goed voelt. Ik zou het fijn vinden als er een vriendschap uit voort vloeit en we ook als vriendschappelijk gezin samen dingen kunnen doen en ondernemen. Dit kunnen bijvoorbeeld verjaardagen, dagtrips of zelfs vakanties/reizen zijn. Daarbij vind ik het ook mooi als niet alleen mijn, maar ook de kinderwens van iemand anders in vervulling gaat op deze manier. Ik wil erbij zeggen dat ik geen haast heb bij het vinden van een geschikte man/koppel. Ondanks mijn zwangerschap, vind ik dat een goede relatie voorop staat en laat me ook niet overhaasten met die datum in m’n achterhoofd. Ook is een andere vorm dan co-ouderschap bespreekbaar, dat je/jullie als een soort peetouders in het leven zijn, zonder wettelijke verplichtingen. Wat ik al zei, zolang het goed voelt is veel bespreekbaar.

Ik heb drie belangrijke pijlers in mijn leven: Reizen, Spiritualiteit en Dansen. Ik vind het belangrijk dat we de interesse in spiritualiteit delen of dat je me daarin respecteert. Ik geloof bijvoorbeeld dat de ziel van een kind je uitkiest als ouder(s) en je elkaar/samen verschillende levenslessen te leren hebt. Ook geloof ik dat alles energie is en we allemaal met elkaar verbonden zijn. Verder dans ik veel, oa heels, kizomba, twerk, buikdansen, cubaanse salsa en bachata. Ik zou het leuk vinden als we vergelijkbare interesses hebben, maar belangrijker vind ik het dat we goed overweg kunnen en heldere afspraken kunnen maken. Het kind staat hierin voorop.

Ik ben werkzaam in het toerisme (daarvoor reis ik veel) en als luisterkindwerker. Ik heb een wo opleiding afgerond en een grote interesse in de psyche van mensen. Als aanstaande moeder zal reizen voor mijn werk een stuk lastiger vorm te geven zijn. Ik hoop na het 1e levensjaar hier wel een flexibele weg in te vinden, door bijvoorbeeld max 2 of 3 reizen per jaar te te doen. Echter, ik ga er vanuit dat ik deze baan in z’n geheel op geef, reizen zelf zal ik altijd blijven doen en ik stel me dit ook voor met kind en dus evt met jou/jullie samen. Ik denk dat het een hele belangrijke en mooie toevoeging is aan de opvoeding van een kind om meer van de wereld te zien dan een all inclusive resort in Turkije of de lokale center parks om de hoek.

Verder ben ik fit, hou ik van de natuur (het liefst strand of bos), koken en lekker eten. Mijn familie en vrienden zijn erg belangrijk voor me en ik zie ze met grote regelmaat. Oorspronkelijk kom ik uit Brabant, maar woon inmiddels bijna 8 jaar in Amsterdam.

Ik kijk er naar uit mannen te ontmoeten die een vergelijkbare levensvisie hebben, met een jonge geest en verantwoordelijke instelling. Ik vind leeftijd minder belangrijk dan zielsdiepte en persoonlijkheid.

Spreekt dit je aan? Of heb je meer vragen. Stuur me een berichtje en hopelijk tot snel!

Veel liefs,

Jo-Ann

NaamJo-Ann
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wensCo-ouderschap, Oriënterend
RegioAmsterdam
ProvincieNoord-Holland

Oproep

Positieve en reislustige vrouw van 25jr zoekt vader(s) voor co-ouderschap in Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>