Papa(‘s) gezocht!

4 juni 2019
NaamNynke en Mirthe
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Onze wensDonor plus, Co-ouderschap
RegioAmersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Ede, Nijmegen, Utrecht, Zwolle
ProvincieDrenthe, Flevoland, Gelderland, Overijssel, Utrecht
Reageren viaNynke-en-mirthe@hotmail.com
 843x bezocht sinds 4 juni 2019

Oproep

Papa(‘s) gezocht!

Wij Nynke(26) en Mirthe(28) zoeken een Donor+ om samen geweldig leuke kids te maken!

Een half jaar geleden zijn wij getrouwd, we hebben een prachtig huisje in Deventer en genieten van gave vrienden en familie. De gesprekken met die vrienden en familie gaan de afgelopen maanden wel erg vaak over onze wens om kinderen te krijgen. En dat kunnen wij niet alleen: we zoeken (een) papa/papa’s.

Een paar belangrijke skills die ons hopelijk geweldige moeders zullen maken (en waardoor je ons een beetje leert kennen..)
– We hebben een actief leven: zwemmen, wandelen, sporten, fietsen, skeeleren. We trainen vast uithoudingsvermogen en armspieren voor als het kindje er is.
– We zijn creatief. Nynke is ondernemer en bedenkt spellen, Mirthe maakt veel ( op aanvraag van haar neefjes) tekeningen van een tyreptosaurus met stoepkrijt.
– We zijn zorgzaam. Mirthe maakt graag warme melk voor het slapengaan en vraagt of je wel genoeg hebt gedronken vandaag.
– We leven bewust. Of doen daar in ieder geval een poging toe. We houden ervan om aandachtig om te gaan met het milieu.
– We zijn levensgenieters. We houden van lekker uit eten, theater en cabaret, LP’s draaien, avonden lang spellen spelen, vuurtje stoken, picknicken en escaperooms bezoeken.

Wat zoeken wij: Een man of mannenstel dat liefde over heeft voor een kindje, maar die geen zorg wilt/hoeft te dragen voor het kind. Iemand die gezond is, humor heeft en waarmee het zo goed klikt dat we dit avontuur samen aan durven te gaan. We hopen op een donor die af en toe eens mee gaat om samen met ons en het kindje leuke dingen te ondernemen, zodat het kind zijn/haar vader niet alleen bij naam kent. Het is mogelijk om de rol van de papa/papa’s indien gewenst iets uit te breiden, maar graag zien wij dat het kind 1 thuis heeft.

Wij zien uit naar jou/jullie berichtje!
Nynke-en-mirthe@hotmail.com

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>