Papa zoekt mama voor co-ouderschap

9 juni 2019
NaamStefan
Ik benHetero man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wensCo-ouderschap
RegioHaarlem
ProvincieNoord-Holland
Reageren viacyberzooka88@gmail.com
 782x bezocht sinds 9 juni 2019

Oproep

Papa zoekt mama voor co-ouderschap

Ik ben een gezonde jongeman van 30 jaar woonachtig in het mooie Haarlem, werkzaam als Chemisch Technoloog op een fabriek waar ik o.a. verantwoordelijk ben voor het onderzoeken en produceren van biobrandstoffen.

Momenteel ben ik single wat misschien wel een bewuste keuze is? Maar naast het feit dat ik single ben heb ik een kinderwens in de vorm van een co-ouderschap.

Voor een ander is het krijgen van kinderen vanzelfsprekend maar voor mij kost dat wat meer moeite:

Op kinderleeftijd heb ik een ingrijpende behandeling ondergaan waardoor het hormoonstelsel is aangetast. Op 21jarige leeftijd ben ik Androgel gaan gebruiken als testosteronaanvulling (suppletie), voor de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt door een tekort aan testosteron. (hypogonadisme bij mannen).

November 2018 ben ik via de huisarts doorverwezen naar een academisch ziekenhuis om mijn vruchtbaarheid te onderzoeken. Tijdens het intakegesprek werd mij verteld om volledig met de testosteronaavulling (suppletie) te stoppen om vervolgens na 3 maanden een bloed + semenanalyse in te plannen.

Na drie maanden waren de LH en FSH hormonen voldoende hoog maar het testosteron gehalte lag tegen de ondergrens aan. In het semenonderzoek werden enkele zaadcellen aangetroffen waardoor er is besloten om na 3 maanden een TESE-behandeling in te plannen.

Uiteindelijk heb ik een micro-TESE operatie ondergaan en zijn er voldoende zaadcellen met bewegelijkheid gevonden, vervolgens is er een bewaarovereenkomst ondertekend en is er bloed + urine afgenomen voor de screening op seksueel overdraagbare aandoeningen.

Via ICSI (Intracytoplasmatische sperma-injectie) is een kunstmatige bevruchting mogelijk.

In mijn hele leven heb ik nooit gerookt en of drugs gebruikt en sinds een jaar ook gestopt met het nuttigen van alcoholische versnaperingen.

Misschien is mijn oproep wat zakelijk geschreven maar dat komt omdat ik niet zo goed ben in het opstellen van dergelijke oproepen.

Voor mij is het belangrijkste om elkaar eerst beter te leren kennen en alle wensen te bespreken.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>