Papa gezocht

Lieve lezer,

Fijn dat je mijn berichtje leest. Ik ben Chris en 34 jaar oud. Ik werk en woon als leerkracht in Amsterdam Noord. Ik ben bevlogen en gepassioneerd over mijn werk. Daarnaast ben ik graag creatief bezig, zoals met schilderen, textiel bewerken en schrijven. Ik ben een dynamische vrouw, met een brede kijk op opvoeding. Ik wil mijn kinderen graag de eigenheid van het leven meegeven. Verder ben ik van Indonesische afkomst, donker haar en ogen!

Sinds een jaartje heb ik een kinderwens en wil deze dolgraag in vervulling brengen. Al voel ik me heel zelfstandig en verantwoordelijk in me uppie, wil ik dit niet alleen doen. Ik zie mezelf samen met een goede vriend een kleine Amsterdammer opvoeden. Een synergie waar we zoveel als mogelijk samen zijn, maar toch een eigen, individuele leven hebben. ‘Samenwonen’ op afstand zie ik als mijn ideaal! Ik wil dat mijn kind opgroeit met vader(s) die fysiek nabij zijn.

Wat betreft ‘meer dan gewenst’ ben ik me aan het oriënteren op de mogelijkheden. Ik ben daarin nog erg aan het onderzoeken wat ik precies wil en hoe. Wie vergezelt mij in dit prachtige proces?

Papa gezocht
Naam Chris
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Papa gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven