Papa gezocht regio uden ,cuyk ,boxmeer

24 januari 2020

We zijn suus en jasper en we zijn 9 jaar samen. Zijn creatief en roken allebei niet en we zijn op zoek naar een wensvader omdat Jasper geen kinderen kan krijgen. We zijn op zoek naar een wensvader die grotendeels voor het kind wil gaan zorgen onder andere omdat er bij ons geen rijbewijs/auto aanwezig is om een kind naar school te brengen. Mocht het gegeven zijn dan zouden we graag 2 kinderen willen zodat hij of zij nog een broer of zus heeft. Het ziekenhuis heeft gezegd een baarmoeder in een zeer gezonde conditie maar zelf heb ik de ziekte van strumpell. Dit is erfelijk maar ziekenhuis gaat erfelijkheidvoorkoming toepassen. We hopen dat we een wensvader kunnen vinden die voor het kind kan zorgen, dit kunnen we vastleggen in contract en uit onze regio komt anders gelieve niet te reageren.

NaamWensvader regio boxmeer cuyk uden
Wij zijnHetero stel
Wij zoekenHomo man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensCo-ouderschap
RegioNijmegen, Oss
ProvincieNoord-Brabant

Oproep

Papa gezocht regio uden ,cuyk ,boxmeer

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>