Oproep voor de allerleukste man/mannen

10 februari 2020

Hoi,

Wij zijn twee ontzettend leuke en ondernemende vrouwen uit Rotterdam die een bijzondere leuke man nodig hebben om onze kinderwens in vervulling te laten gaan.

In tegenstelling tot alle andere oproepen zoeken wij de allerleukste man die ons kan helpen; want tsja hoe erg we ook met dat toverstafje zwaaien met z’n tweeën gaan we het gewoon niet voor elkaar krijgen. Met een goede maat sarcasme, humor en ambitie zouden we samen met jou/jullie er moeten kunnen komen. We zullen het nog even concreet benomen: We zoeken zaad en een vader(s) voor ons toekomstige kind (of liever nog zelfs: kinderen). Om het dan ook in het goede jargon te spreken: donor of donorplus.

Wij zijn 29 en 31 jaar, beide hoog opgeleid en wonend in Rotterdam. We werken hard en genieten van het leven op welke manier dan ook.

Mocht jij of mochten jullie je herkennen in de allerleukste man/mannen, dan verwachten wij een mail van jou! We spreken je dan graag verder!

NaamF & V
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor, Donor Plus
RegioRotterdam
ProvincieZuid-Holland

Oproep

Oproep voor de allerleukste man/mannen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>