oproep eiceldonatie

8 november 2019
NaamT & H
Wij zijnHetero stel
Wij zoekenLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wensEiceldonor
Reageren viahentwens19@gmail.com
 623x bezocht sinds 8 november 2019

Oproep

oproep eiceldonatie

Hallo, wij zijn T en H, een heterostel, beide 44 jr, en wij hopen via deze weg in contact te komen met een vrouw die graag haar eicellen wil doneren.
We zijn een positief en gelukkig stel, met een rijk en vervullend leven. Werkzaam in een eigen praktijk in de gezondheidszorg, en in de kunstzinnige/coaching hoek.
Onze kinderwens ontstond zo’n 8 jaar geleden, toen we beiden voelden dat we graag onze liefde zouden willen delen met een kindje van ons samen.
Helaas is dit tot nu toe niet gelukt, en zijn de kansen op een succesvol IVF traject vanwege mijn leeftijd inmiddels heel erg klein.
Desondanks is onze wens om samen een gezinnetje te vormen nog steeds heel groot.
Eiceldonatie zou ons daarbij kunnen helpen.

We zijn op zoek naar een integere en liefdevolle vrouw (maar dat ben je, lijkt ons, sowieso als je besluit om op deze manier een andere vrouw of koppel te helpen hun grootste wens te vervullen) die ons zou willen helpen.
Een goede algemene gezondheid, geen erfelijke ziektes, en een gezonde leefstijl vinden we belangrijk. Daarnaast denken we dat het tijdens een kennismaking duidelijk zal worden of er van beide kanten een klik is. En of we dezelfde ideeën hebben over de invulling van een donatietraject.

Wij staan ervoor open om eventueel zelf donor te zijn voor een lesbisch koppel of vrouw.
Liefs T en H

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>