Open-minded hetero stel zoekt man/mannenstel om samen gezin te beginnen!

1 mei 2020

Dag fantastische heren!
Wij zijn Michel en Marloes, een hetero stel van 33 jaar. We willen graag een liefdevol gezin vormen met een homo-stel of man alleen, en samen 1 of 2 kindjes krijgen. We wonen in een fijn huisje in Haarlem met een heerlijke tuin. Misschien verhuizen we ooit weer terug naar Amsterdam? Wie weet.

Waarom Co ouderschap?
Michel en ik wisten vanaf het begin van onze relatie al dat Michel onvruchtbaar is. Dat hield onze liefde niet tegen. We besloten te zien wat er op ons pad kwam. Toen het verlangen naar een kind steeds groter werd, zijn we onze opties verder gaan verkennen. Toch een ICSI traject proberen? De eerste stappen werden gezet. We besloten dat een ICSI traject niet de juiste keuze was voor ons. Het voelt niet goed.
Maar hoe dan verder? Tot het idee kwam om te delen, met een stel of persoon waarmee we samen deze droom kunnen realiseren. Hoe fantastisch mooi zou het zijn wanneer niet alleen wij, maar nog een stel hier zielsgelukkig van zou worden? En dat voelt wél goed. Juist heel goed.

Iets meer over ons:
Marloes: verloskundig echoscopist
Assertief, daadkrachtig, aanpakker. Pittige tante. Tikkeltje eigenwijs maar altijd voor rede vatbaar.
Gevoelsmens. Dierenvriend.
Gek op koken en lekker gezond eten, cultuur, natuur!!, reizen (ook dichtbij huis).
Wordt blij van een goed glas wijn en goed gesprek.
Zorgzaam, spiritueel, aanhankelijk.

Michel: filmmaker, stuntperformer, boardgame ontwikkelaar.
Energiek, creatief, speels.
Prettig gestoord, en sterk in het moment.
Parkour docent en atleet. Houdt van alle vormen van sport en spel.
Is blij wanneer anderen ook blij zijn. Een sociaal beestje. Open-minded, oprecht, met een zeer groot hart. Een goede luisteraar met een groot empathisch vermogen.

Wie we zoeken:
Een krachtig en gevoelig stel/persoon. Open blik. Respect voor de natuur. Bewust, en liefdevol.
Iemand die met ons dit avontuur aan wil gaan, en samen iets moois maken. Leeftijd ongeveer 25 tot 45, maar dit is geen harde grens. Geaardheid maakt ons niet uit.
We vinden het ontzettend belangrijk dat we met elkaar een zeer goede band opbouwen. Dat we grotendeels op één lijn zitten qua opvoeding, en in de kern de zelfde morele waarden en normen hebben.
Verantwoordelijkheid delen, open communicatie, en eerlijkheid vinden we heel belangrijk. Jullie zijn zelfstandig, en ook financieel in staat je verantwoordelijkheid te nemen.

Afspraken over de verdeling gaan we samen maken, en lopen het liefst organisch. Het zal niet elke periode hetzelfde zijn. Een baby zal in het begin meer bij de moeder zijn (borstvoeding), maar dit zal over de tijd veranderen naar een meer gelijke verdeling. En waar ons kind zelf het liefst wil zijn is ook belangrijk! Het kind staat centraal. Daarom zou het ook fijn zijn als we bij elkaar in de buurt (gaan) wonen.

Waar we zoeken
We denken aan regio Haarlem/Amsterdam. We wonen in Haarlem, maar er kriebelt een wens om terug richting Amsterdam te verhuizen. Wat verder buiten het centrum. Minder drukte en een tuin, is toch echt erg fijn. Misschien komen we wel naast elkaar wonen? We denken ook aan een woonvorm met elkaar, maar waar ieders persoonlijke ruimte ook gewaarborgd blijft. We staan open voor ideeen!

We willen jullie graag ontmoeten en beter leren kennen. Daar is tijd voor nodig, en moeite. Regelmatig met elkaar afspreken, dagje uit, weekend weg. Het is een investering in elkaar. Spreekt je dit aan? Schrijf ons! We ontvangen graag een reactie met wie je/jullie zijn, wat meer achtergrond, je leeftijd,waar je woont en een paar foto’s.
We kijken uit naar je/jullie reactie!

NaamMarloes en Michel
Wij zijnHetero stel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Onze wensDonor Plus, Co-ouderschap
RegioAmstelveen, Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer
ProvincieNoord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Open-minded hetero stel zoekt man/mannenstel om samen gezin te beginnen!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>