Op zoek naar papa/papa’s

Hoi,

Even voorstellen ik ben een alleenstaande vrouw van 31 jaar jong en ik woon in Nijmegen.

Al een tijdje een sterke kinderwens waarin ik actief bezig ben om deze werkelijkheid te laten maken. Zonder partner moet dit geen probleem zijn in 2022 en ik ben opzoek naar jij/jullie die hierin het zelfde staan. Ik ben opzoek naar jou/jullie die een vaste dag in de week en om het weekend ons wonder willen delen.

Basis is een goede vriendschap waarin we samen ons kindje een fijne toekomst kunnen bieden. Het lijkt mij heel fijn om ons kindje een fijne familie te bieden.

Kan jij/jullie je hierin vinden? Laten we dan kennis maken.

Op zoek naar papa/papa’s
Naam Mandy
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Arnhem, Nijmegen, Oss
Provincie Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht

Oproep

Op zoek naar papa/papa’s

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven