Op zoek naar lieve wensvader(s) voor co-ouderschap regio Nijmegen

Hoi!

Ik ben Sanne (38), hetero en single. De laatste jaren is mijn latente kinderwens sterker geworden en nu wil ik eindelijk de stap gaan zetten. (en dat vind ik heel spannend!) Ik kies duidelijk voor co-ouderschap, omdat ik 1. De biologische verbinding met het kindje samen met iemand wil delen. Dat oergevoel van liefde en verantwoordelijkheid, dat iemand anders dat ook voelt en deelt. 2. Het fantastisch zou vinden om een homo stel (of single) de kans te geven om een kinderwens in vervulling te laten gaan en 3. Het vooruitzicht van een bonte familie mij heel vrolijk maakt 😊

Ikzelf ben sensitief, een goede luisteraar, duidelijk maar diplomatiek en vol humor. Opladen doe ik in de natuur tijdens wandelingen (vaak alleen) en soms met vrienden of familie. En op de bank met series en lekker eten. Deze zomer ga ik met een vriendin een huttentocht in de bergen lopen: bergen trekken mij altijd! Verder doe ik aan bootcamp en soms yoga, werk ik (sinds kort) als begeleider in de psychiatrie en hou ik van muziek (concert of festival), kamperen, kampvuur, lezen, speciaalbiertjes, katten, knuffelen en mijn vrienden en familie. Aan status en spullen hecht ik niet zoveel, maar des te meer aan kleine geluksmomenten en fijne verbinding met de mensen om me heen.

Wat betreft het co-ouderschap: laten we starten met het opbouwen van een relaxed contact, waarbij we helemaal onszelf kunnen zijn. En van daaruit kunnen we kijken of we voor elkaar kiezen. Als alles volgens plan verloopt, blijven we immers voor ons leven bij elkaar betrokken 😉 Binnen ons contact vind ik flexibiliteit en er zonder oordeel voor elkaar zijn het allerbelangrijkst. Dat je met elkaar kunt meebewegen in alles wat het leven ons toewerpt.

Wat betreft mijn wensen voor de co-ouder(s): als mijn bericht jou of jullie aanspreekt, dan wijst dat zich vanzelf. Elke omschrijving sluit weer mensen buiten die misschien juist een fantastische match zijn. Alles tussen 50/50 en 80/20 is bespreekbaar, daar ben ik zelf ook nog niet goed uit en vormt zich in de loop van de tijd. Ik woon al een tijd in Nijmegen en wil daar ook blijven. Een verhuizing naar de nabije omgeving zou nog een optie zijn. Het is dus wel een must dat jij of jullie uit de omgeving komen.

Spreekt mijn bericht jou of jullie aan? Laten we elkaar dan ontmoeten en leren kennen! Ik heb er heel veel zin in.

Op zoek naar lieve wensvader(s) voor co-ouderschap regio Nijmegen
Naam Sanne
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Nijmegen

Oproep

Op zoek naar lieve wensvader(s) voor co-ouderschap regio Nijmegen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven