Op zoek naar een vrouw die nog ingevroren eicellen heeft.

Ik ben op zoek naar vrouwen die eicellen hebben laten invriezen, geen kinderwens meer hebben en zouden bereid zijn mij te helpen door te doneren (gekende donatie uit altruïsme en empathie).
Interesse in mijn verhaal?
Zie “Gekende eiceldonor gezocht” oproep van 25/9/20,
Malou 💕

Op zoek naar een vrouw die nog ingevroren eicellen heeft.
Naam Malou
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Eiceldonor

Oproep

Op zoek naar een vrouw die nog ingevroren eicellen heeft.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven