Op zoek naar een co-ouder (V)

Mijn wens om vader te worden is springlevend! Dat merk ik bijvoorbeeld als ik pappa’s zie fietsen met hun kinderen, of als ik ze hun kroost naar school zie brengen. Ik zoek een wensmoeder die ook graag een co-ouder gezin wil vormen. Een 60-60 verhouding lijkt me ideaal, zodat we naast onze eigen levens ook ruimte hebben om samen gezinsdingen te ondernemen. Een kind grootbrengen lijkt me geweldig, en als single ouder ook een uitdaging. Daarom vind ik het belangrijk dat we een goede klik hebben, zowel persoonlijk als over onze co-ouder ideeën. Zorgvuldigheid en vriendschap vind ik hierbij belangrijker dan snelheid. Co-ouders ben je namelijk voor het leven… Ik zie het voor me dat we dus de tijd nemen om elkaar te leren kennen en te ervaren of die klik er is. Over mij: single gay man, 46 jaar jong, universitair opgeleid, redelijk sportief en wonend in Utrecht. Ik werk in hoger onderwijs en wetenschap, en daarnaast in de praktijk. En wie ben jij? 🙂 Hoe kijk jij aan tegen het co-ouderschap?

Op zoek naar een co-ouder (V)
Naam J.
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Op zoek naar een co-ouder (V)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven