Oost-Vlaamse man met kinderwens op zoek naar wensmama/ouder(s) ergens in de lage landen

6 september 2019
NaamReg
Ik benHomo man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wensDonor, Donor plus, Oriënterend
Reageren viaOceanblue43@outlook.be
 405x bezocht sinds 6 september 2019

Oproep

Oost-Vlaamse man met kinderwens op zoek naar wensmama/ouder(s) ergens in de lage landen

Beste wensouders
Ik ben een drieënveertigjarige homoseksuele man, opgetrokken uit Vlaamse klei en met een gezonde appetijt voor Belgische friet (alsook enkele gezondere lekkernijen). Verder heb ik een (vaak) gezond gevoel voor humor en bezit ik over een op zijn minst gemiddeld IQ (ik heb een master diploma en een partij schaak winnen van een kleuter lukt me nog net). Dé Griekse adonis met ideale maten en perfecte manicure ben ik niet en gelukkig maar.
Het is eigenlijk mijn gewoonte niet om berichtjes te posten op allerhande message walls en andere fauna en fora maar , na heel wat soulsearching en het aftoetsen van verschillende mogelijkheden heb ik na ellenlang getwijfel, toch maar besloten om een berichtje op deze site te plaatsen.
Zoals zovelen onder jullie vind ik het jammer dat ik wellicht kinderloos zal blijven. Ik heb er een tijdje over nagedacht om te doneren maar ik ben niet te vinden voor het Belgische systeem van complete anonieme donatie. Ik vind dat het kind sowieso het recht moet hebben om zijn donor te leren kennen. Gewoon donorschap kan, maar het mag ook iets meer zijn: zodat steller dezes iemand kan zijn bij wie het kind terecht kan en welkom is met al zijn vragen, indien hij/zij zou wensen, ook over zijn familiale voorgeschiedenis. Een soort beperkte donorplus dus met beperkt tot regelmatig contact met het kind, dat kan aangepast worden naarmate het kindje daar meer nood aan heeft.
Het belangrijkste voor mij is het geluk van het kind…Of dat nu opgroeit bij een alleenstaande vrouw, een lesbisch koppel, of een heterokoppel , Nederlanders of Belgen maakt me niet uit; zolang het maar in een goede, ruimdenkende omgeving kan opgroeien, omgeven door mensen die het graag zien. Later kan eventueel nog nagedacht worden over een broertje of zusje.
Voor die mensen die zich afvragen waarom ik niet voor een co-ouderschap regeling wens te gaan: ik ben er nog niet uit of dit praktisch steeds even haalbaar is. Het moet héél goed klikken tussen mensen, de woonplaats is een belangrijke factor…Hoed af voor de mensen die hier wel in slagen natuurlijk! (En je weet nooit of iemand me van mening kan doen veranderen?)
Wensmoeders/ouders die graag contact opnemen voor een babbeltje, ga gerust jullie gang!
Hartelijke groet

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>