Onze zoektocht naar een bekende donor plus omgeving Utrecht: Ben jij onze Mr. Right?

We zijn op zoek naar een man die betrokken wil zijn bij het leven van ons toekomstige kindje(s), maar die geen ouderrol op zich neemt. Het is voor ons erg belangrijk dat het kindje weet wie de biologische vader is.

We willen graag veel tijd en energie steken in het creëren van een goede band met de donor, zodat ons kindje kan opgroeien met een gevoel van verbondenheid en liefde vanuit alle kanten.

Wie zijn wij? M (34) & L (38)
Twee ondernemende meiden. Naast ons werk spreken we graag af met vrienden en familie, ergens een hapje eten, wandelen in de natuur en nieuwe plekken leren kennen in binnen en buitenland. Maar houden ook heel erg van het samen thuis zijn.

Herken je jezelf in onderstaand verhaal dan maken we graag kennis met jou:
Tussen de 30 en 45 jaar, omgeving Utrecht, staat open voor eventueel 2e/3e kind, betrokken donor plus maar je hebt geen verplichtingen bij de opvoeding.
Je hebt niet (meer) de wens om zelf papa te worden.

We hopen snel van je te horen en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking!

Groetjes van ons

Onze zoektocht naar een bekende donor plus omgeving Utrecht: Ben jij onze Mr. Right?
Naam M & L
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor Plus
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Onze zoektocht naar een bekende donor plus omgeving Utrecht: Ben jij onze Mr. Right?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven