Muzikaal en gemengd vrouwenstel, zoekt donkere of (licht)getinte donor (met humor)

Hi en wat leuk dat je ons oproepje leest…

Wij zijn C en E en inmiddels alweer 19 jaar gelukkig met elkaar (time flies…). We wonen samen met onze twee katten in een fijn appartementje in Utrecht en willen niets-liever-dan-ontzettend-graag moeder worden, van het liefst twee kindjes…

Wij zijn:
C is van Antilliaanse afkomst, heeft bruine ogen, 42 jaar, afgestudeerd in de richting van muziek (HBO) en werkt momenteel in de ICT. In haar vrije tijd is ze graag bezig met motorrijden, muziek maken, koken, documentaires kijken en lezen.

E is van Hollandse afkomst, heeft groen/blauwe ogen, 38 jaar, afgestudeerd in de richting van multimedia en design (HBO) en werkt momenteel voor een platenzaak. Het verzamelen van vinyl en mixen op haar draaitafels is haar grootste passie. Daarnaast maakt ze zelf ook graag muziek.

We zijn een open-minded stel en vinden onszelf redelijk creatief. We zijn rustig van aard, maar kunnen ook druk zijn, houden van een drankje en een dansje zo nu en dan, kunnen heerlijk bezig zijn met onze hobby’s, spreken graag af met vrienden en houden van spontane acties (de wens om kinderen te krijgen valt uiteraard niet onder het laatstgenoemde…)

Wij zoeken:
Wij zoeken een donor die zelf niet de wens heeft om de vaderrol op zich te nemen, maar wel openstaat voor contact met ons en het kind/kindjes zo nu en dan (uiteraard volgens samen overeengekomen afspraken, alles is bespreekbaar). We zoeken een donor die bereid is om twee keer met succes te doneren. De wens is dat C de eerste keer het kindje zal dragen en E (iets later) het tweede kindje. Afstand is voor ons in principe geen probleem.

Onze gezamenlijke wensen en afspraken leggen we vast in een donorcontract. We zouden het leuk vinden als jij je kunt vinden in onze eigenschappen/interesses. Bij voorkeur zoeken wij een donor die donker of (licht)getint is, maar ben je dit niet en voel je je toch ontzettend aangesproken, reageer dan ook gerust. Het belangrijkste voor ons is dat we een klik hebben en gezamenlijk op één lijn (en daarna twee streepjes…) kunnen komen.

We horen dus heel graag van je!

Liefs C en E

Muzikaal en gemengd vrouwenstel, zoekt donkere of (licht)getinte donor (met humor)
Naam C & E
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Muzikaal en gemengd vrouwenstel, zoekt donkere of (licht)getinte donor (met humor)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven