Multiculturele wensmoeders zoeken zaaddonor voor droomkindje

Hoi mannen,

Wij, Pixie (30) en Thirza (33), zijn op korte termijn op zoek naar een fijne, betrouwbare donor die ons wil helpen met het vervullen van onze grote kinderwens dit jaar.

Wij zijn een liefdevol, spiritueel koppel woonachtig in Zuid-Holland. We hebben beide creatieve, sociale beroepen en wonen samen in een leuk appartementje vol planten. Wij houden beide van koffie, koken, dansen, reizen, muziek, films, boeken, zelfontwikkeling en natuur. Omdat wij qua roots beide een mengelmoesje zijn (Pixie is van Turkse/Vietnamese afkomst en Thirza is Surinaams/Nederlands), zijn wij op zoek naar een donor die zijn roots ook in één (of meerdere) van deze landen heeft liggen.

Wij zoeken iemand die:
– (licht) getint is
– tussen de 25 en 42 jaar oud is
– lichamelijk fit is en niet gevaccineerd met het Covid-vaccin
– betrouwbaar en aantoonbaar vrij van ziektes, SOA’s en erfelijke aandoeningen (wij zouden daar graag een nieuw recente doktersverklaring van zien)
– nog geen andere donaties heeft gedaan
– bereid is een donorcontract met ons op te stellen en te ondertekenen
– akkoord gaat met het afstand doen van een actieve vaderrol maar wel openstaat voor (sporadisch) contact in het belang van het kindje
– akkoord gaat met het afstand doen van een actieve vaderrol maar wel openstaat voor (sporadisch) contact in het belang van het kindje
– bereid is mee te gaan naar onze kliniek voor de overdracht (zelf inseminatie (ZI) en/of ziekenhuis (IUI) is voor ons allebei een optie).

Pas jij in het plaatje van onze oproep? Dan zouden wij jou heel graag beter willen leren kennen! Stuur ons een berichtje met wat meer informatie over jezelf en waarom je ons graag zou willen helpen aan een kindje. Als het digitaal klikt, zullen wij een ontmoetingsplek voorstellen om elkaar een keer face-to-face te ontmoeten. We zijn bereid eventuele reiskosten te vergoeden. Wij zullen alleen met een donor in zee gaan als het gevoelsmatig ook goed zit.

Veel liefs en hopelijk tot snel,

Pixie en Thirza

Multiculturele wensmoeders zoeken zaaddonor voor droomkindje
Naam Pixie & Thirza
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Provincie Noord-Holland, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Antwerpen

Oproep

Multiculturele wensmoeders zoeken zaaddonor voor droomkindje

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven