Mommy to be!

Hoi hoi!

Ik ben Kyrsten.

Wat leuk dat je op mij klikt!

Al mijn hele leven woon ik in de mooiste stad achter de duinen, Den Haag. Ik ben dan ook vaak te vinden op het strand voor een drankje, wandeling of een coachingsessie (met een kind of ouder).

In het dagelijks leven werk ik als kinder- en oudercoach en werk ik 1 dag als gastouder bij drie lieve, grappige (b)engeltjes. Mijn achtergrond ligt in het basisonderwijs.
Als je mij leert kennen, zul je merken dat ik enthousiast, emphatisch, gevoelig, sociaal, rustig én ondernemend ben. Ik geniet ervan om na drukte de rust op te zoeken in de natuur of tijdens meditatie/yoga.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, geniet ik van de natuur & meditatie, ben ik op pad met mijn lieve vriendinnen, bubbel ik wat af in wellnesscentra en doe ik soms gezellige dansjes op strandfeestjes of festivals (ook in de huiskamer).

Ik ben trotse tante van mijn nichtje Liv (7) en heb gelukkig nog mijn lieve ouders die ook in Den Haag wonen. Mijn ‘grote’ broer en schoonzus wonen in Zoetermeer. Mijn familie zijn ook echt mijn vriendinnen en hun kinderen waarmee ik ook een hechte band heb.

Ook al heb ik nu nog geen kind(eren), van binnen voel ik mij al mijn hele leven moeder.
Het zou mij dolgelukkig maken als ik een kindje(s) mag krijgen met twee liefdevolle, positieve mannen met diezelfde grote hartenwens. Ik vind het héél belangrijk om een waardevolle vriendschap voor het leven op te bouwen, waarin we naast de zorg voor de kind(eren), ook keihard met elkaar kunnen lachen. Gelijkwaardigheid, transparante communicatie en respect voor elkaars manier van opvoeden zijn voor mij belangrijke uitgangspunten.

Goed om te weten is dat n.a.v een vruchtbaarheidsonderzoek bij fertiliteitskliniek Nij Barrahûss is vastgesteld dat ik een gezonde, jongere dan mijn leeftijd eicelvoorraad heb gezien mijn late ongesteldheid (16 jaar).

Waar ik blij van word, is een 50-50 constructie, waarbij we regelmatig als gezin samen doorbrengen. Het is fijn als er van beide kanten ook ruimte is voor spontane ideeën!

Een warme, stabiele basis van waaruit een kind mag worden wie het is; dat is wat ik onze toekomstige kind(eren) toewens.

Mommy to be!
Naam Kyrsten
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Den Haag
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Mommy to be!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven