Moeder(s) voor co-ouderschap

Wij zijn twee mannen van 45 en 50 jaar, woonachtig in de regio Utrecht, beiden werkzaam in de gezondheidszorg (beiden een WO opleiding) en sinds 17 jaar een relatie. 1 van ons heeft al een kindje bij een vrouw en de ander zou ook graag biologisch vader zijn. We zouden open staan voor eventueel meerdere kinderen. Ons lijkt een co-ouderschap constructie het meest ideaal. De verdeling ligt wat ons betreft niet heel vast; 70/30, 50/50, oid maar dat is natuurlijk bespreekbaar. Een goed uitgangspunt lijkt ons dat wij in het grote lijnen eens kunnen zijn en elkaar kunnen vertrouwen en open staan voor elkaar. Een voorwaarde is wel dat de vader het kind erkent en het gezag aanvraagt.

We zijn op zoek naar een lesbische vrouw of stel, of hetero / bi vrouw (leeftijd van ongeveer 30 – 39 jaar); die een soortgelijke bovenstaande constructie ziet zitten. We gaan graag in gesprek met een vrouw of stel die co-ouderschap echt zien zitten (ook los van ons als persoon) en niet nog erg zoekende zijn of co-ouderschap een optie is. Belangrijke punten wat ons betreft zijn: gezelligheid, humor, zorgzaamheid, flexibiliteit, een eigen mening en zelfreflectie. We hebben het idee dat wij hetzelfde kunnen bieden.

Spreekt het bovenstaande jou, of jullie, aan, dan horen we heel graag van je! Wat ons betreft spreken we dan op korte termijn af voor bijvoorbeeld koffie of een borrel om kennis te maken en een en ander door te spreken. Wij zijn erg benieuwd naar een leuke en serieuze reactie!

Moeder(s) voor co-ouderschap
Naam Wensvaders Utrecht
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Onze wens Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Moeder(s) voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven