Mijn grootste wens is vader worden!

Lieve dame of dames,

Ik ben een single man (43 jaar), maar heel gelukkig met mijn leven nu. Leuke vaste baan in de media en wonend in een eengezinswoning vlakbij Hilversum. Maar mijn grootste wens moet nog uitkomen: Ik zou dolgraag vader worden. Elke verdeling naast die van 50/50 is bespreekbaar. Wel wil ik een sterke band met het kind opbouwen. Samen zorgdragen voor de opvoeding en als dat gewenst is, ook met elkaar leuke dingen ondernemen, de feestdagen met elkaar vieren en er voor elkaar zijn op belangrijke momenten. Het gaat niet alleen om een kind krijgen samen, het gaat ook om een fijne liefdevolle en respectvolle band met elkaar. Mijn deur staat altijd open, zeker voor de moeder(s) van mijn kind(eren). Ook is bespreekbaar dat het kindje de eerste 2 jaar meer bij de moeder(s) is dan bij de vader. Ik heb een prettig huis met een nu nog lege kinderkamer 🙂 Het lijkt me goed kennis te maken en eerst te kijken of er een klik is en daarna in detail te kijken of we elkaar kunnen vinden bij zo’n belangrijke stap in ons leven. Zelf ben ik geadopteerd uit India toen ik 6 maanden jong was (dus Nederlandse ouders). Ik werk sinds 2001 in de media, ik houd veel van theater, film, zelf content maken, licht sportief en ik ben een gezelligheidsmens. Stuur me een berichtje als je het leuk lijkt om kennis te maken! Liefs, Shishir.

Mijn grootste wens is vader worden!
Naam Shishir
Ik ben Biseksuele man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Flevoland, Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Mijn grootste wens is vader worden!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven