Mijn grootste wens is een kinderwens met de allerleukste vader(s) uit de omgeving Utrecht

Lieve vader(s),

Mijn naam is Mara (35) en merk dat het tijd is voor een nieuwe stap. Ik heb een kinderwens, echter ontbreekt er de partner. Ik zou het om die reden ontzettend leuk vinden om jou of jullie te ontmoeten en samen te kijken of we onze kinderwens in vervulling kunnen laten gaan. Mijn voorkeur gaat uit naar een co- ouderschap, maar sta ook open voor een donor + die een iets beperktere rol wil spelen. Ik zal kort iets over mijzelf vertellen; ik ben alweer een tijd geleden afgestudeerd als Toegepast Psycholoog en werk momenteel fulltime. Naast het werken ben ik graag met vrienden en/of familie, kook ik met plezier, sport ik regelmatig, lees ik veelal psychologie boeken en struin ik met plezier festivalletjes af. Ik zou nu graag mijn eigen gezin starten in de vorm van een co-ouderschap of met een donor + vader of vaders die net als ik genoeg liefde in zich hebben om te delen. Heb je nog vragen dan stel deze gerust en voel je vooral ook welkom om een keer kennis te komen maken. Ik kijk er naar uit!

Met hartelijke groet,

Mara

Mijn grootste wens is een kinderwens met de allerleukste vader(s) uit de omgeving Utrecht
Naam Mara
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Mijn grootste wens is een kinderwens met de allerleukste vader(s) uit de omgeving Utrecht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven