Meer dan gewenst

1 november 2019
NaamMeer dan gewenst
Ik benHetero man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wensDonor, Donor plus, Co-ouderschap
Reageren viazaaddoneren020@outlook.com
 953x bezocht sinds 1 november 2019

Oproep

Meer dan gewenst

Hey hoe gaat het? Hier een kleine introductie!

Wie ben ik? Ik ben een gezonde Hollandse man van 42 jaar. Ik ben 193 cm, 96 kg, groen/bruine ogen. Ik werk als cliënt begeleider en doe dit werk met veel plezier.

Hobbies zijn oa: muziek spelen in mijn band, koken, tuin, huis en keuken dingen, handig, film gek.

Ik ben al vader van 5 gezonde kinderen. Ik ben nu zo’n 4 jaar donor en heb meerdere meiden blij mogen maken en sommige hebben zelfs twee kindjes van mij. Alle kindjes zijn gezond. Ook heb ik meiden geholpen via IUI en IVF trajecten. Hier werd mijn zaad op kwaliteit gecontroleerd en was gemiddeld rond de 80% A kwaliteit. Ook ben ik steeds getest op soa’s. Mochten jullie daar een medische grondslag voor hebben om zo’n traject te bewandelen, dan help ik je natuurlijk ook via deze wegen.

Ik heb geen stereotypen vrouw die ik wil helpen. Het draait bij mij allemaal om die ene klik. Zakelijke relaties en of anonieme donaties doe ik niet aan. Het moet goed voelen en elkaar dit willen gunnen staat bij mij voor op. Het kindje heeft het volledige recht te weten waar hij of zij vandaan komt. Wanneer het laatste kindje geboren is krijgen ze allemaal een plakboek met daarin het verhaal van mij, de kids en dit mooie avontuur.

Mocht je nog vragen hebben stel ze gerust.

Tot snel!
J.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>