Mannenstel zoekt wensmoeder(s)

Hallo,

Wij zijn S en M, 32 en 31 jaar oud. Wij hebben alles wat ons hartje begeert. Op dat ene na. Wij zouden een kindje heel erg leuk vinden.

Daarom zijn wij op zoek naar een lieve mama of mama’s voor een co-ouderschap. Wij vinden het belangrijk dat het kind een goede band opbouwt met zowel moeder(s) als vaders.

S werkt als software engineer, en besteedt zijn vrije tijd graag in de tuin, aan het lezen van boeken, en is gek op alles dat met ruimtevaart te maken heeft. M is werkzaam in de audiovisuele sector en doet daarnaast een hoop vrijwilligerswerk in de lokale Haagse sportwereld. Samen houden wij van onder andere een goed hapje en een drankje, bordspellen en een wandeling of fietstocht in de natuur. Wij wonen samen met onze kat in Den Haag.

Wij proberen op deze manier onze droom in vervulling te laten gaan.

Spreekt dit jou of jullie aan? We zouden het dan heel erg leuk vinden om met jou/jullie in contact te komen.

Groetjes,

S en M.

Mannenstel zoekt wensmoeder(s)
Naam M & S
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Mannenstel zoekt wensmoeder(s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven