Mannenstel zoekt wensmoeder/s regio Hoogeveen

Hoi,
We zijn met dan 14 jaar samen en we hebben heel stabiele leven. We denken dat het goede tijd is om ons familie groter te maken, daarom kijken we voor mogelijkheden voor co-ouderschap. Misschien is er ook een vrouwenstel die een optie zie ook tegelijkertijd 2 kinderen te hebben? We zien het als een optie.

We zijn 37 en 40 jaar oud. We houden van natuur, maar we spelen ook heel graag af en toe op PlayStation. We komen uit buitenland (oosten) en wonen al meer dan 10 jaar in Nederland.

Neem gerust contact met ons op en stel ale vragen die belangrijk voor je zijn.

Groeten

Mannenstel zoekt wensmoeder/s regio Hoogeveen
Naam W
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Hoogeveen
Provincie Drenthe

Oproep

Mannenstel zoekt wensmoeder/s regio Hoogeveen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven