Mannenstel zoekt lieve wensmama of koppel voor co-ouderschap in regio Utrecht

Hallo wensmama(‘s),

Wij zijn V (31) en M (42) uit Utrecht en zijn op zoek naar iemand om samen co-ouderschap mee aan te gaan. Wij kennen elkaar al 12 jaar, zijn 4 jaar getrouwd en hebben het erg gezellig samen, maar het lijkt ons nog leuker om ons leven te kunnen delen met een stel kinderen. Via co-ouderschap heeft een kind ook een liefdevolle moeder (of meer) in zijn leven, kunnen we de kinderwens van anderen ook vervullen, en behoudt iedereen wat ademruimte.

Kort wat over onszelf:

Wij zijn echte bordspelfanaten, maar zoeken ook graag de natuur op, de dierentuin, de bios of een goed restaurant. V is wetenschappelijk onderzoeker aan de universiteit (scheikunde). Hij is kalm, georganiseerd en doet dingen weloverwogen. Hij kan genieten van de kleine dingetjes en houdt ervan om dingen uit te puzzelen. Je zult hem vaak een verhalend spel zien spelen op de Playstation of Switch. M werkt op een hogeschool en geeft les in wiskunde. Hij houdt van sf- en fantasyfilms en series. Gezelligheid is belangrijk voor hem en met regelmaat komen er vrienden langs of is er familiebezoek. M is creatief, aardig en staat voor anderen klaar en is iemand waar je op kunt bouwen.

Wij wonen nu in een mooi appartement in Utrecht, maar een verhuizing naar een rustigere natuurlijke omgeving is zeker bespreekbaar. Het liefst zijn beide huishoudens op fietstafstand en zien we een 50-50 verdeling. We vinden het belangrijk om eerst een goede vriendschappelijke band op te bouwen met de moeder(s).
Als dit jou aanspreekt, horen we graag van jou/jullie.

Groetjes,
V en M

Mannenstel zoekt lieve wensmama of koppel voor co-ouderschap in regio Utrecht
Naam V&M
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Utrecht

Oproep

Mannenstel zoekt lieve wensmama of koppel voor co-ouderschap in regio Utrecht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven