Mannenstel zoekt co-ouderschap in omgeving Arnhem

Hi!

Wij zijn S(35) & S(27) uit Arnhem, 9 jaar samen en al bijna twee jaar gelukkig getrouwd. Er ontbreekt alleen nog iets in ons leven; een kindje.

Kort iets over ons:
We zijn beiden hoog opgeleid en werkzaam in de culturele sector; de een als marketeer en de ander als componist en (assistent)regisseur. Wat ons typeert is dat we beiden houden van wat we doen. Dat vinden we ook voor ons toekomstige kind belangrijk; je kunnen ontwikkelen in alles wat je interesseert. Daarnaast houden we van wandelen in de natuur, theater en muziek.

We zoeken:
Een alleenstaande vrouw of vrouwen stel met wie wij samen, in de vorm van co-ouderschap, dit avontuur aan kunnen gaan. Voor de stabiliteit van het kind vinden wij het belangrijk dat we in de buurt van elkaar wonen. Idealiter is dit in Arnhem of nabije omgeving.

Stuur vooral een berichtje om een keer kennis te maken!

Mannenstel zoekt co-ouderschap in omgeving Arnhem
Naam Julian
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Gelderland

Oproep

Mannenstel zoekt co-ouderschap in omgeving Arnhem

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven