Mannenstel zoekt co-ouderschap in België (regio Antwerpen)

Ik (Joost – 40) woon samen met Kristof (41) in Mortsel – onder Antwerpen. We zoeken een co-ouder (alleenstaand | samen | hetero | bi | lesbisch) uit deze regio. Graag in onze regio zodat we ook ‘samen’ een band opbouwen en het kind in dezelfde regio blijft.

Omgangsvoorkeuren staan we er erg open in. Het gaat bovenal om onze klik met jou/jullie en het welzijn van het kind. Afhankelijk van wens en jouw gezinssamenstelling, dan is bijv. 50%-50% wel wenselijk, maar dat kan ook anders zijn als jij dat anders ziet, of wat het best bij onze situatie zal passen.

Wij hebben een pleegzoontje van 2 in huis en voelen hebben nog ruimte voor extra liefde in ons leven, in de vorm van een ‘eigen kind’. Hoe tof is het om als moderne familie ons zo te mogen uitbreiden.

Ik werk als zelfstandige op gebied van IT en Kristof werkt in het onderwijs. Veel energie krijgen we van: contact met vrienden, wandelen, fietsen, reizen, muziek (maken), theater.

Mannenstel zoekt co-ouderschap in België (regio Antwerpen)
Naam Joost
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Antwerpen, Mechelen
Provincie Antwerpen

Oproep

Mannenstel zoekt co-ouderschap in België (regio Antwerpen)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven