Mannenstel uit Schiedam zoekt vrouw(en) voor co-ouderschap omgeving Rotterdam

Beste lezer,

Wij zijn Sven (33) en Ruben (32) en wij wonen in Schiedam. Sinds enkele jaren zijn we actief bezig om onze kinderwens in vervulling proberen te laten gaan. Wij zijn momenteel ook bezig met adoptie en weekendpleegzorg, maar tot op heden is dit nog niet concreet geworden. Wij overwegen daarnaast ook co-ouderschap.

Sven is ontwerper en speelt daarnaast graag basgitaar. Ruben is vertaler en doet graag aan yoga. Samen houden we ervan om uit te gaan met vrienden, weekendjes weg te gaan, te wandelen en te fietsen. We hebben in het verleden een jaar samen in China gewoond en gewerkt. We wonen samen met onze lieve poes die als zwerfkatje bij ons aan is komen lopen. We zijn erg gelukkig samen maar zijn op zoek naar iets ‘meer’.

We zouden het leuk om potentiele vrouw(en) te ontmoeten die open staat/staan voor co-ouderschap met ons in de regio Rotterdam (Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Delft e.o.). Voor andere vormen dan co-ouderschap staan we eventueel ook open, maar wij zoeken wel op zijn minst naar een actieve ouderschapsrol in het leven van het kind (dus meer dan alleen donor).

Graag spreken we af binnen de mogelijkheden van de coronamaatregelen voor een kop koffie/thee of een biertje/wijntje.

Mannenstel uit Schiedam zoekt vrouw(en) voor co-ouderschap omgeving Rotterdam
Naam Sven en Ruben
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap, Oriënterend
Regio Delft, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Mannenstel uit Schiedam zoekt vrouw(en) voor co-ouderschap omgeving Rotterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven