Man(nenstel) gezocht voor co-ouderschap

Ik ben een lieve, slimme, ondernemende en (financieel) onafhankelijke vrouw van 37 jaar met een steeds groter wordende kinderwens. Het voelt goed om hier nu stappen in te zetten, ook gezien de tikkende klok natuurlijk. Bij gebrek aan een partner en het feit dat ik mijn kind een vader (of twee ;-)) gun, ben ik op deze site terecht gekomen. Graag zou ik een man(nenstel) ontmoeten om een co-ouderschap mee aan te gaan.

Al het andere lijkt me meer iets om persoonlijk te bespreken. Reageer vooral, zodat we kunnen kijken of er een klik is! 🙂

Ik woon zelf in Groningen.

Man(nenstel) gezocht voor co-ouderschap
Naam Wensmoeder
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Provincie Drenthe, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel

Oproep

Man(nenstel) gezocht voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven