Mannenstel gezocht, regio Amsterdam!

Ik ben 35 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik werk met heel veel plezier in de media bij een geschiedenisprogramma.
Ik heb altijd getwijfeld of ik kinderen wou, omdat het plaatje van een klassiek gezin niet in mijn hoofd paste. Nu ik weet hoe het ook anders kan, weet ik ook wat ik wil.
Ik zie co-ouderschap niet als een back-up optie, maar juist als mijn ideale manier om samen een kind op te voeden. Een bewustere manier om een kind te nemen, waarin er goed nagedacht en overlegd wordt met elkaar over de opvoeding. En waarbij ieder ook tijd voor zichzelf houdt. Ik ben een heel sociaal iemand, maar vind het ook heerlijk om alleen te zijn. Ik hou van filmhuizen, kroegjes, sporten, natuur, water en luister heel veel podcasts.
Ik ben op zoek naar een lief stel om samen deze droom te delen. Ik heb zelf een stabiel en onafhankelijk leven, maar zoek hiernaast een stel om samen mooie, en belangrijke momenten in het leven van een kind delen. Daarnaast vind ik het belangrijk om gemeenschappelijke interesses te delen en moeten we in elkaars leven passen. Hoe en in welke vorm, daar kunnen we natuurlijk uitgebreid over praten.
Spreekt het jullie aan, stuur vooral een berichtje,
Liefs!

Mannenstel gezocht, regio Amsterdam!
Naam wensmoeder1984
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Mannenstel gezocht, regio Amsterdam!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven