Mannenstel gezocht in het oosten van het land

8 november 2019
NaamMarlon
Ik benBiseksuele vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Mannenstel
Mijn wensCo-ouderschap
RegioAlmelo
ProvincieOverijssel
Reageren viamarlonn198787@gmail.com
 361x bezocht sinds 8 november 2019

Oproep

Mannenstel gezocht in het oosten van het land

Goedemorgen,

Ik ben eindelijk zover dat ik weet wat ik heel graag zou willen. Mijn grote wens om een kindje te krijgen, samen met een mannenstel (of een homoman alleen)
Ik zal mezelf eerst even kort voorstellen:
Ik ben een vrouw van 32 jaar uit Almelo en niet op zoek naar een relatie. Ik heb een leuke leidinggevende baan(hbo) en in mijn vrije tijd hou ik van Netflix, weekendjes weg, festivals en sporten.
Ik ben zeer sportief en ga minimaal 4 keer per week naar de sportschool waar ik zelf ook een uur een stevige work out geef.
Mensen omschrijven mij als een spontaan en gezellig iemand, tikkeltje zwart/wit en vrij direct.

Goed, ik mis dus iets in mijn leven. Na lang nadenken wist ik ineens wat ik wilde, een kindje krijgen maar dan niet op de traditionele manier. Het lijkt mij fantastisch om samen met een mannenstel(of een homo man alleen) iets moois te kunnen opbouwen. Naast het kindje zou ik ook graag een vriendschap op willen bouwen. Ik vind het belangrijk dat het kind een moeder en minimaal 1 vader heeft, daarom zou ik het liefst een 50/50 co-ouderschap wensen.

Ik woon dus in Almelo. Ik heb vele oproepjes gezien in het westen of midden van het land, maar ik ben niet bereid om die kant op te verhuizen. Ik denk wel dat het belangrijk is dat de ouders in dezelfde woonplaats verblijven of in ieder geval in de buurt. Daarom, zitten hier ook wensouders in het oosten?

Ik zou graag kennis willen maken! Ik sta overal voor open en het lijkt mij sowieso erg leuk om mensen te leren kennen via deze site.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>