Man zoekt wensmoeder(s)

Meer dan mijn hele leuke partner van vele jaren (man, kunstenaar, paar jaar jonger dan ik) wil ik (49) (nog steeds) graag een kind. Ik kan het me alleen maar voorstellen met die leuke, intelligente en ondernemende vrouw(en) die ik nog hoop te ontmoeten. Liefst een (lesbische) vrouw of vrouwenstel. Ik zou graag een rol willen spelen in het leven van het kind. Graag onderzoek ik samen met jou/jullie naar een vorm van gedeeld ouderschap die voor ons kan werken. Ik vind het bijvoorbeeld fijn als het kind primair op 1 plek kan opgroeien en zou het mooi vinden als dat bij jullie is in een liefdevolle omgeving. Tegelijk zou ik ook graag een (vader)rol spelen en niet alleen maar een donor op afstand zijn. Wij wonen op dit moment nog in het centrum van Amsterdam. Ik werk als jurist (een drukke baan maar kan dat ook minderen).

Man zoekt wensmoeder(s)
Naam Philip
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Man zoekt wensmoeder(s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Prijs: € 1,50

    Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven